Friday, August 22, 2014

Return back.

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan hai semuaaaaa.

Masya-Allah. Terlalu lama tak update haaa. My dear Syida, sorry. Actually kan kann, kita malas sebenarnya haha. Mohon maaf atas kekurangan diri ini ye. 

So far, Alhamdulillah masih bertahan di cfs terchenta. No more homesick macam dulu. Cumaaaaa belajar makin susah. Well, Biology dengan tajuk Cellular Respiration laa, Tissue Organization la, dann macam lagi laaa. 

6hb September test 2 for Biology. Hm. Harap-harapnya boleh buat lebih baik dari yang sebelum ni. 

Ohh ye, semenjak dua menjak ni time weekend mesti keluar hangout. Hailahh tempat sama je pun pergi. Yang paling dekatttt dengan cfs, Mid Valley muhehe. Purpose outing setiap kali weekend ni mestilah nak lepaskan segala stress tekanan yang melanda ._. Kena buat assignment, tutorial, worksheet dan seangkatan dengannya. Jiwa merana sekejap haha. 

Last weekend plan nak jumpa kawan-kawan sekolah. Alhamdulillah dapat jugakk ketemu. Bukan senang nak jumpe. Masing-masing sibuk dengan kerja masing-masing. So, free time yang ada kita grab sebaik mungkin. Thanks girls. You make my day. Acece. heehe. 


Lawaaaaa k lawaa. 

Weekend kali ni tak pergi kemana. Duduk dalam bilik study dan revise. Next week ada test tu test ni. Jadinya, boleh bayang macam mana life tuu. 

And last, sorry for everything. Ada masa kita update lagi hehe. 

To my special girlfriend, Syida, Iloveyou. Ada rezeki kita jumpa ye. 





13 comments: