Friday, June 13, 2014

Officially.

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan hai readers.

IIUM. Alhamdulillah I am officially a student of Foundation Centre of IIUM. Hehe, 5 hari je Taaruf Week. Taaruf Week dekat Cfs tak sama macam universiti lain ye. Kiteorang takde game, explorace semua. Apa yang kami kena hadapi ialah test. Omooo. What I had mentioned before on the last entry, English Placement Test, Arabic Placement Test, Fundamental Knowledge Test and Tilawah Entrance Test. Muhehee.

Test ney laa yang akan menentukan asasi berapa tahun samada satu tahun atau dua tahun. Then, setiap malam berlatih students oath dan CFS IIUM song Excellence in All We Do. Yang ney untuk Malam Baiah. Dan dekat sini memang fully speaking ._.

Rasa macam santai yang amat masa minggu taaruf. Syukur sebab diberi pilihan untuk menuntut mencari ilmu di sini. Eksaited jadi budak asasi. Hehe. Thanks to all the committee members for a great job!

#welcoming and baiah ceremony session

Hehe takde apa dah nak tulis sebenarnya. InshaAllah kalau rajin akan diupdate. Baru sedar sekarang berada di Petaling Jaya. Jadi bermakna esok cuti! Have a nice day :) 

Till then, Assalamualaikum. 

18 comments:

  1. selamat meneruskan pengajian. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah....good luck to ur future ........kos apa?

    ReplyDelete
  3. Waa rindu kak Zakira hehe, tahniah and goodluck ya ^^

    ReplyDelete
  4. woah penuh student kat luar tu. tahniah kak zakira!

    ReplyDelete
  5. tahniah zakira , selamat menuntut ilmu di bumi UIA , and goodluck for ur future :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah syidaaaa. selamat menuntut di bumi UIA ye. hehe goodluckkk jugakkkk!

      Delete
  6. congrate agains dear. study elok2. take care tau

    ReplyDelete
  7. yeaayy.. bestnyaaa tengok baiah ceremony session tu.... (: . tahniah ye zakira afina (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memang best pun kak zati. speechless skejap. thank you (:

      Delete
  8. good luck zakira :D
    kawan yus pun ada beberapa orang dekat sana hehe ;)

    ReplyDelete
  9. gud luck :D
    sepupu akak pun baru register di cfs tuh..

    ReplyDelete
  10. wow good luck.. tahniah sbb akhirnya sambung belajar..
    tumpang happy nih.. :D

    fuh malam Baiah.. :D best woa fully speaking XDD ada language lain tak kat sana? language yg boleh blajar kat situ? :D

    ReplyDelete
  11. All the best 2 u dear... blajar rajin2 ye... hehe

    ReplyDelete
  12. Bestnyeee dapat uia >< Amek course apa kat sana?

    Papepun good luck yawww study kat sana.All the best! ;)

    ReplyDelete