Friday, April 11, 2014

Blogs Review.

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan hi readers.

Santai petang je hari ney. Fuhhhh, serius lama tak menaip entry baru. Lama tak usha-usha bloggers lain. 

Dan tergerak hati nak buat blogs review. Niat nak buat tuu dah lame. Tapi, sekarang baru ada masa. 

So, lets go. 

Ni adalah di antara blog yang menarik perhatian sebenarnya. Honestly, saya suka singgah dan baca entry even entry dia tu panjang. Saya sanggup k! 

1. http://thenurulee.blogspot.com/


Blog yang simple dan cantik. Konfem memang sempoi. Haha plus, blog owner comel k :) dan percayalah rata-rata bloggers akan sematkan link blog ee ney di bloglist mereka termasuk saya. Makin femes leee nanti!

2. http://nineteencapri.blogspot.com/


Blog kakak bloggers yang cun melecun. Tip top nak habaq hang! See cara dihiaskan blognya. Simple tapi cantik :D hehe. Tak rugi jejak kaki kat blog ney. 

3. http://applemasin30.blogspot.com/


Ini blog Ninaa. Cantikkk, gojes, osemmmm. Serius, entry ninaa best! Suka baca kisah ninaa :) Dan ninaa dah tukar header baru. Hadiahhh dari bro Anas tuu :D 

4. http://in-finitedream.blogspot.com/


Blog review Adda juga yee :) tip top k! Lawaaa macam tuan blog :D keep blogging ye Adda! 

So, saya cuma nak buat blogs review cenggitu. Hee, nak tunjuk macam mana cara bloggers tarik pembaca nak drop kat blog dengan cara hias blog, font and so on laa. 

Moga sedikit sebanyak membantu :) hehe suka juga menapak di blog mereka yang penuh dengan doodle. 

Macam... 

1. http://itsninie.blogspot.com/


Pinkkk gituu kak Nini punye blog. Mohon singgah ye hehe :D

Sebenarnya, banyak lagi blog yang osemm yang menarik perhatian mata ney. Tapi, macam penuh laa pulak kalau nak buat sekali gus. Haha. InshaAllah akan ada next blogs review. 

Love,
ZakiraAfina







11 comments:

  1. zakiraaaaa. teharu ni. i need yr shoulder. nak nangis jap. hahaha. over kan?
    ya Allah. thank you so much. inshaAllah some day nak review blog zakira pulak <333

    ReplyDelete
  2. zakirah. blog awk pon best jugak tau. hehe xD

    ReplyDelete
  3. zakiraaaaa, terharunya. ish speechless cemni :'D

    ReplyDelete
  4. aigoo.. terharunya.. thanks dear. sis letak link blog u kat sidebar oke. thanks again (:

    ReplyDelete
  5. zakiraaa pasal pa sweet sgt ni ? hee masehh. tsk tsk rasa nk nangis ja. terharu wohh. blog zakiraa pon hebat jugak :)

    ReplyDelete
  6. semua blog yang yus suka baca. heee..
    dorang memang ohsem kan? btw, zakiraa punya blog pu ohsem jugak.. :DD

    ReplyDelete
  7. Blog yg direview semua best best ;__; Paling suka blog nurulee. I kennot lie ah hahaha

    ReplyDelete
  8. ehhh... semuanya geng #blogger hehehe... :)

    ReplyDelete
  9. Review y simple dan menarik.. (sambil bukak blog2 y disebut tu k new tabs). Pelik r..nape dorang boleh mentenkan kesimpelan blog dorang tu.. saya cepat gatal tangan kalau nampak blog kosong kosong sket ni..hmmm

    ReplyDelete